PERSOON. Peep Ehasalu: «Kõva töö tulemus on juba see, et mu poeg on hinges»

Video ERR lehel

Hannes Hermaküla tegi ETV "Jõulutunnelis" loo Peep Ehasalust ja tema pojast Pärtlist, kelle nooruspõlv on kulgenud raskelt pidevate trennide ja harjutuste rütmis.

Peep Ehasalu tõdes "Jõulutunnelis", et tema poeg Pärtel kaalus sündides 1480 grammi ja teda sai peo peal hoida. "Ega ma tol hetkel väga palju rohkem teha ei saanud kui olla arstidel jalust ära," ütles ta ja tõi välja, et ta ikkagi ka rääkis pojaga. "Seal oli palju masinaid ja mürinat, ma ei tea, kas sealt midagi läbi ka kostis."

Praegu on Pärtel Ehasalu aga lõpetamas põhikooli, mis on Peebu sõnul väga suur asi. "Kõva töö tulemus on juba see, et ta hinges on, Tallinna Lastehaigla on see, kellele see tänu kuulub," selgitas ta ja tõi välja, et kaks nädalat olid nad reanimatsioonis ja kolm nädalat pärast ka haiglas.

"Ma saan aru, et trenn on mulle vajalik ja ma naudin seda," tõdes Pärtel ja kinnitas, et talle meeldivad rohkem harjutused, mida ta saab teha kätega. "Mul on käed tugevamad, sest ma olen pidanud kätega oma liikumist kompenseerima."

Toimetaja: Kaspar Viilup (ERR)
Allikas: "Jõulutunnel"